Nyt på virak.eu

Januar 2020

Det er nu 3 mdr siden jeg købte virak.eu domænet og først nu for alvor begyndt at arbejde med det, og det bliver da også en del sjovere som man bliver bedre til WordPress.

Jeg vil rigtig gerne have mine tekniske interesser og dokumentationer ind på min hjemmeside, som lige nu ligger spredt på min anden hjemmeside, Azure, GitHub mv. Itilpro.dk skal helt udfases, så jeg kan fokusere på denne. 

Pt. arbejder jeg på at få lagt Azure AZ-400 og AZ-900 studie og materiale ind på hjemmesiden, og har ambitioner om at få lavet et Powershell repository, hvor det skal være nemt at finde og kopiere scripts ud til brug.

Jeg har kigget på hvordan jeg kan integrere min Azure platform, men det har vist lange udsigter.

Sidst men ikke mindst vil jeg gerne have en skak side, men har problemer med at få de tilhørende scripts til interfacet til at køre smidigt, og det er pt. ikke kompatibel med hverken IE eller Edge. Google og Firefox har ikke så store problemer med at loade siden. Men det skal gøres bedre.


Nå ja, så har jeg lavet en kalender, https://virak.eu/kalender … men er ikke helt sikker på dets praktiske anvendelighed. Det er rigtig meget som skal lægges ind og opdateres.
Der kommer sikkert også nogle gode tips og tricks til WordPress…. men kommer tid, kommer råd.

Newspaper temaet er fra tagDiv og meget veldokumenteret og med mange muligheder. HUSK at bruge child-temaet, det glemte jeg .. men man gør det en del nemmere for sig selv ved ikke at rette i hovedteamet, og kun gøre det i child temaet. Sidst jeg opdatere Newspaper temaet mistede jeg noget opsætning jeg havde lavet, så det var en ommer ..

Når man arbejder med WordPress er det gavnligt at kende til de mange fagudtryk, som der er forbundet med det.

[table id=1 /]