Home Klima og miljø Han hedder garanteret Morten

Han hedder garanteret Morten

0
Han hedder garanteret Morten

Altså morderen .. Morten. Det kalder vi ham.

Personificeringen af en samvittighedsløs kødspisende morder, som skider klima og miljø og al politisk korrekthed et stykke, eller endnu bedre … den kødspisende samvittighedsløse øksemorder. Så skruer vi lidt op for dramaet, det kan vi godt lide.

Synet af den stakkels gås bliver et vaklende symbol på at industrien og teknologien fuldstændig har taget røven på os. Det vi mente var smart og effektivt, er nu total ødelæggende for os. Bønderne bliver lagt for had og vi skal sindigt navigere i supermarkedet mellem klima- og miljøbashere for ikke at blive uheldigt bemærket.

Jeg mødte en for første gang i Meny, som påtalte mine indkøb og med en løftet pegefinger mente at jeg var med til at ødelægge hendes og hendes børns verden ved at udse mig det bedste stykke bacon.

Spis lige brød til Madame … og tag nu endelig det økologiske.

eller rettere … rend mig i røven, og lad mig handle ind i fred !

Jeg er helt med på at vi skal passe på vores moder jord. Klima og miljø ER meget vigtige emner idag, som vi skal tage seriøst ! Men lad os nu ikke gå i hysteri, som jeg synes der er en tendens til .. det hjælper ikke sagen, at man står ude i lufthavnen og giver de rejsende dårlig samvittighed, at de vil på en velfortjent ferie på Mallorca. At køre hetz og had på vores landmænd, synes jeg er så uanstændigt! Eller, som jeg selv har oplevet i supermarkedet, at man skal agere som formynder over hvad andre folk skal købe ind til aftensmad.

Jeg forbeholder mig i hvert fald retten til at bevare en god tradition, at spise and juleaften, har altid været glad for kød, ikke mindst bacon. Så lad os finde et fællesrum, hvor vi kan respektere hinanden og diskutere en ny udvikling, hvor vi nærmer os et større hensyn til miljøet.

Vi fordrer intet ved at råbe og pege fingre af hinanden. Vi udvikler os som altid igennem dialog og konstruktiv debat!

Amen !

Skriv en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.